Verhuur


J.C. Sound & Light is gespecialiseerd in de verhuur van licht en geluidsapparatuur voor allerlei evenementen, waarbij een perfect eindresultaat het uiteindelijke doel is. Dit is alleen mogelijk met een perfecte combinatie van licht, geluid en video.

Alleen de beste kwaliteit


Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit apparatuur, zoals Martin Audio, Shure, Sennheiser, Audio Technica, Soundcraft, Midas en Pioneer.
Ook wanneer wij de verlichting verzorgen werken wij met gerenommeerde merken als Strand, Allen & Heath Avolites, Martin, Audio Technica, Prolyte, Stagedex, Highend en DTS.
Hierdoor zijn de technische mogelijkheden bijna grenzeloos.

Vakmensen


Onze medewerkers behoren tot de besten in het vak, ze beseffen als geen ander hoe belangrijk het evenement voor u en uw gasten is en doen er alles aan om het tot een succes te maken.

Podia


Ook voor de verhuur van podiumdelen bent u bij ons aan het juiste adres.
J.C. Sound & Light verhuurt podia op elk formaat en op elke hoogte. Onze podiumdelen kunt u zowel binnen als buiten gebruiken.
Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar onze speciale website: www.podiumverhuurhaaglanden.nl

Losse verhuur


'Losse' verhuur van onze apparatuur behoort ook tot de mogelijkheden, al wordt een deel alleen verhuurd onder begeleiding van eigen technici.

Contact


Heeft u nog vragen, aarzelt u dan niet om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen op onze contact pagina vindt u onze gegevens.

Prijslijst


Om onze prijzen te kunnen zien, is het noodzakelijk om in te loggen. Heeft u nog geen account bij ons dan kunt u zich via deze link registreren. Registreren is alleen mogelijk voor zakelijk klanten.