Evenementen

Met bijna 20 jaar ervaring op het gebied van licht, geluid, rigging en evenement inrichting, is J.C. Sound & Light de aangewezen partner voor uw evenement.

Of het nu gaat om het licht en geluid tijdens uw concert of de inrichting van uw beurs, wij hebben alle materialen en kennis in huis om samen met u, de juiste oplossingen voor uw evenement te bedenken

Geluidsversterking

Geluid maken kan iedereen. Met genoeg financiële middelen kan men het volume opschroeven tot ongekende aantallen decibels.
Mooi, zuiver en gepast geluid maken is een ander verhaal. Hier komt naast goede apparatuur, ook vakmanschap aan te pas.
Wij hebben zowel de apparatuur als de kennis in huis om aan de wensen en eisen van al uw evenementen te voldoen.
Grote zalen, intieme clubs, ruimtes met slechte akoestiek of openluchtfestivals, voor ons is geen locatie te moeilijk.

VERLICHTING

Uw beursstand, podium of theatershow komt pas echt volledig zijn recht met de juiste verlichting.
Wij werken met een groot assortiment van LED verlichting, theaterverlichting en effectverlichting, welke worden aangestuurd door diverse lichttafels.
Wij zijn instaat om binnen uw budget met de juiste verlichting een unieke sfeer te creëren, die uw bezoekers zeker niet snel zullen vergeten

DOEKEN

Uw evenement is pas echt compleet met een nette afwerking. Onze theaterdoeken kunnen hier een grote bijdrage aan leveren.
Wij leveren doeken in verschillende kleuren, afmetingen en materialen. Deze doeken kunnen worden opgehangen in ons unieke Pipe & Drape systeem of door de speciale haken in trussen of aan buizen.

RIGGING

Rigging is een belangrijk onderdeel van uw evenement. Onder rigging verstaan we alles dat er voor zorgt dat apparatuur niet op de grond staat. U kunt hierbij denken aan statieven, trussen en takels.
Omdat veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat, werken wij uitsluitend met de beste materialen, die, door erkende keurmeesters, regelmatig worden gekeurd.
Elk plan wordt goed doorberekend en wordt opgebouwd en gecontroleerd door goed opgeleide riggers. Alleen zo kunt u verzekerd zijn van een veilige omgeving voor u en uw bezoekers.

PODIA

Wij zijn in het bezit van het grootste assoritment podiumdelen uit de regio en kunnen wij onder de bedrijfsnaam Podiumverhuur Haaglanden uw podium in elk formaat en met elke afwerking leveren.
Bouwt u, als professional, het podium liever zelf op, dan kan dat natuurlijk ook, de losse podiumdelen en onderdelen kunt u bij ons ook los huren.

STROOMVOORZIENING

Behalve voor verlichting, geluid, doeken, rigging en podia, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor uw stroomvoorzieningen. In overleg met u, kunnen wij een compleet stroomplan maken. Bovendien kunnen wij u, naast de bekabeling, kabelmatten, verdelers, ook assisteren met de stroomopwekking zoals aggregaten. Uiteraard zorgen wij naast de levering van geluidsarme aggregaten ook voor de bediening.

BEURZEN

FESTIVALS

PODIA

OVERDEKTE PODIA

CONCERTEN